Hoe wij ervoor zorgen dat u online blijft

Dat je website ten alle tijden bereikbaar is voor ons net zo logisch als dat er water uit de kraan komt. Maar welke maatregelen zijn genomen om er voor te zorgen dat dit ook haalbaar is.

Onze servers bevinden zich in een datacentrum in Amsterdam. Dit datacentrum beschikt over 24/7 bewaking met biometrische identificatie en een HD CCTV netwerk om ervoor te zorgen dat de servers veilig staan. Brandveiligheid wordt gegarandeerd door een VESDA detectiesysteem i.c.m. een argonite blussysteem.

Wat als de stroom uitvalt?

Mocht de stroom uitvallen dan zorgt een UPS en 2 SDMO NSA dieselgeneratoren ervoor dat het volledige datacentrum in de lucht blijft! Gaaf toch!

Het datacentrum wordt door een ingenieus systeem op een zeer constante temperatuur gehouden van 22.5 graden celsius. Zelfs luchtstromen worden volledig gereguleerd door het gebruik van blind plates.

En wat doet dat met het milieu?

Nou dit datacentrum is tevens 100% CO2 neutraal en het meest energie efficiënte datacentrum van Nederland! Er wordt gebruik gemaakt van 100% groene stroom en het datacentrum is lid van GreenIT een initiatief voor reductie van CO2 in de IT.

Wanneer je houdt van certificeringen dan kunnen we je vertellen dat het datacentrum ISO 9001/ISO 27001 en ISO 14001 gecertificeerd is, zodat kwaliteitsmanagement, beveiliging en milieumanagement gewaarborgd zijn.

 

Neem contact op

Contact
Met ons in contact komen is heel makkelijk. Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in.
Bedrijfsnaam
Naam *
E-mail adres *
Bericht*
Hoe kent u ons?
Is uw e-mail adres correct ingevuld? Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

KORTOVERONS

Creative Development bestaat sinds 2005 en is gespecialiseerd in bestelsystemen, webwinkels en het ontwikkelen van maatwerk web applicaties. Van standaard website tot complete maat gemaakte systemen, niets is te gek. Daarnaast bouwen wij ook apps voor Android en Apple.

Contactgegevens

Creative Development
Prinsenstraat 46
3311 JS Dordrecht
Zuid Holland
☎ 06 1888 2543
✉ info@creativedevelopment.nl