Beter in de zoekmachines

Google optimalisatie

Jouw website hoog in google!

Een van de meest onduidelijke gebieden voor een ondernemer is toch wel hoe hoger in google te komen en zo beter te scoren met de website. Natuurlijk is er adwords, maar zodra je stop met het betalen van dure kliks, stopt ook het verkeer hier vandaan. Bovendien is bekend dat slechts 20 procent van het verkeer uit google adwords komt en 80 procent uit, wat genoemd wordt, het organische deel.

Met onze google optimalisatie diensten zorgen wij ervoor dat jouw website wel wordt gevonden in google.

Wij hebben jarenlange ervaring met het optimaliseren van websites voor google en zijn in staat om je website wel te laten scoren.

Hoe gaan we in zijn werk?

Allereerst beginnen we met het in kaart brengen van de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden en waarop je nu gevonden wordt. Wanneer de website door ons is opgeleverd hoeft deze technisch niet meer geupdate te worden, onze websites zijn technisch tip top in orde om door google geindexeert te worden. Dat scheelt veel werk en dus kosten!

Op basis van de zoekwoorden herschrijven wij de teksten of schrijven nieuwe artikelen en blogs. Daarnaast onderzoeken we de huidige activiteiten op social media, om te kijken of hier verbeterpunten zijn. Vaak is de combinatie van activiteiten op website en social media waar het bij veel ondernemers aan schort. Simpelweg omdat dit veel tijd kost.

Voor informatie over google optimalisering, neem dan eens contact met ons op!

 

 

Neem contact op

Contact
Met ons in contact komen is heel makkelijk. Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in.
Bedrijfsnaam
Naam *
E-mail adres *
Bericht*
Hoe kent u ons?
Verzenden Is uw e-mail adres correct ingevuld? Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

KORTOVERONS

Creative Development bestaat sinds 2005 en is gespecialiseerd in bestelsystemen, webwinkels en het ontwikkelen van maatwerk web applicaties. Van standaard website tot complete maat gemaakte systemen, niets is te gek. Daarnaast bouwen wij ook apps voor Android en Apple.

Contactgegevens

Creative Development
Oekelsbos 54
4891 SL Rijsbergen
Zuid Holland
☎ 06 1888 2543
✉ info@creativedevelopment.nl