[BROODKRUIMEL]

SUCCES MET JE EIGEN WEBWINKEL

Start goed, met een professionele en complete webwinkel

Een webwinkel starten is niet moeilijk, maar een succesvolle webwinkel starten blijkt niet altijd zo makkelijk.

Een gratis webwinkel haalt gemiddeld 1 bestelling per twee dagen

Onze concurrent mijnwebwinkel.nl, die gratis webwinkels levert illustreert dit heel duidelijk op haar website. "Wel 40.000 klanten gingen u voor, dagelijks worden 20.000 bestellingen geplaatst." Als je dit leest kun je maar één ding concluderen: een gratis webwinkel haalt gemiddeld halve bestelling per dag. Tenzij je met diamanten ingelegde sportauto's of gemeubileerde villa's online verkoopt, is dat een behoorlijk slechte score.

Daarom zijn onze webwinkels niet gratis.

Wij willen dat u meer dan een halve bestelling per dag haalt. Maar om toch gratis te beginnen hebben we 7 handige tips voor een succesvolle webwinkel voor je opgestelt. Doe er je voordeel mee!

7 GRATIS TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE WEBWINKEL

 

Kies voor een serieuze webwinkel

Wil je echt serieus aan de slag als webwinkel, dan kies je voor een serieuze partij. (Reclame voor onszelf begint nu) Dat lijkt heel logisch, toch kiezen veel mensen uit kosten overweging vaak voor een standaard pakket of gratis winkel online. Handig om mee te starten is de gedachte. Wil je echter vanaf dag één starten met een echte professionele webwinkel, dan kies je voor een pakket van Creative Development.

Met een pakket van Creative Development heb je een webwinkel die precies is toegespitst op jouw doelgroep en dus potentiële klant. Een winkel die fijn winkelt, waarin je klant kan vinden wat hij nodig heeft en die winkelt zoals een klant zou mogen verwachten in de betreffende branche. Natuurlijk vinden wij het wiel niet opnieuw uit, maar wel zorgen we dat deze zodanig is afgestemd dat jij resultaten haalt!

Daarnaast begeleiden we je tijdens de bouw, door de juiste vragen te stellen en mee te denken in het proces

Neem contact op

Contact
Met ons in contact komen is heel makkelijk. Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in.
Bedrijfsnaam
Naam *
E-mail adres *
Bericht*
Hoe kent u ons?

Is uw e-mail adres correct ingevuld? Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

KORTOVERONS

Creative Development bestaat sinds 2005 en is gespecialiseerd in bestelsystemen, webwinkels en het ontwikkelen van maatwerk web applicaties. Van standaard website tot complete maat gemaakte systemen, niets is te gek. Daarnaast bouwen wij ook apps voor Android en Apple.

Contactgegevens

Creative Development
Prinsenstraat 46
3311 JS Dordrecht
Zuid Holland
☎ 06 1888 2543
✉ info@creativedevelopment.nl