Succesvolle webwinkels

Webwinkel starten

Wat heeft een succesvolle webwinkel nodig?

 Een webwinkel starten is niet iets wat je even doet. Althans, niet als je het goed wilt doen. Een webwinkel wordt gemaakt gebaseerd op jouw product en doelgroep. Hiervoor neem je een bedrijf in de arm die ervaring heeft met online retail en zich in kan leven met de eindgebruiker. En dan bedoelen we niet alleen de klant, met het juiste systeem kan jij als online retailer fijn en snel werken en dat komt de resultaten ten goede!

Een goede navigatie

In een webwinkel moet je klant alles kunnen vinden. Makkelijk en snel. Het is jou ook vast wel eens gebeurt, je hebt iets nodig en gaat naar de eerste winkel die in je opkomt. (Dat heeft de webwinkel goed voor elkaar!). Maar na een paar seconde, ja meer is er niet nodig, geef je het al op en besluit bij de concurrent te kijken, klikt het product bij elkaar en bestelt.  Zorgen dat je zo min mogelijk bestellingen verliest door een goede navigatie levert dus echt geld op.

De juiste tools & automatisering

En dan bedoelen we niet functies voor je gebruiker, maar ook voor jou als webwinkelier. Een webwinkel moet jou werk uit handen nemen. Een duidelijk betalingsysteem met ingebouwde facturatie zorgt ervoor dat jij daar zo min mogelijk werk aan hebt. Factuurtjes worden automatisch gemaakt en gaan naar de besteller.

Ultiem gebruiksgemak & makkelijk te onderhouden

Als jij binnen enkele kliks een product kan wijzigen of toevoegen, dan word je enthousiastme niet geremd en zorg jij dat die winkel vol is. Met veel webwinkelsystemen is dit soms zo enorm omslachtig, dat je geremd word door de tijd. Je moet weten dat ik een hondsluie ondernemer ben en dat betekent, wanneer iets teveel werk kost dat ik al moe in mijn hoofd word en het ga uitstellen. Kortom: gebruiksgemak zorgt ervoor dat jouw site up to date blijft en wordt uitgebouwd tot een succesvolle winkel.

 

Neem contact met mij op

 

Contact
Met ons in contact komen is heel makkelijk. Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in.
Bedrijfsnaam
Naam *
E-mail adres *
Bericht*
Hoe kent u ons?
Verzenden Is uw e-mail adres correct ingevuld? Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

Pic2me.nl - Volledig geautomatiseerde webwinkel

KORTOVERONS

Creative Development bestaat sinds 2005 en is gespecialiseerd in bestelsystemen, webwinkels en het ontwikkelen van maatwerk web applicaties. Van standaard website tot complete maat gemaakte systemen, niets is te gek. Daarnaast bouwen wij ook apps voor Android en Apple.

Contactgegevens

Creative Development
Prinsenstraat 46
3311 JS Dordrecht
Zuid Holland
☎ 06 1888 2543
✉ info@creativedevelopment.nl