Succesvolle webwinkels

Webwinkel laten maken

Wat heeft een succesvolle webwinkel nodig?

 Een webwinkel starten is niet iets wat je even doet. Althans, niet als je het goed wilt doen. Laat je webwinkel door een professional maken, die dit kunstje al vaker gedaan heeft en precies weet waar je aan moet denken. Hiervoor neem je een bedrijf in de arm die ervaring heeft met online retail en zich in kan leven met de eindgebruiker. En dan bedoelen we niet alleen de klant, met het juiste systeem kan jij als online retailer fijn en snel werken en dat komt de resultaten ten goede!

Alles kunnen vinden in een goede webwinkel

In een webwinkel moet je klant alles kunnen vinden. Makkelijk en snel. Het is jou ook vast wel eens gebeurt, je hebt iets nodig en gaat naar de eerste winkel die in je opkomt. (Dat heeft de webwinkel goed voor elkaar!). Maar na een paar seconde, ja meer is er niet nodig, geef je het al op en besluit bij de concurrent te kijken, klikt het product bij elkaar en bestelt.  Zorgen dat je zo min mogelijk bestellingen verliest door een goede navigatie levert dus echt geld op.

Wist je dat : het tonen van foutmeldingen in oranje in plaats van rood, de conversie van je webwinkel met 17% verhoogt?

 

De juiste tools voor jouw webshop

En dan bedoelen we niet functies voor je gebruiker, maar ook voor jou als webwinkelier. Een webwinkel moet jou werk uit handen nemen. Een duidelijk betalingsysteem met ingebouwde facturatie zorgt ervoor dat jij daar zo min mogelijk werk aan hebt. Factuurtjes worden automatisch gemaakt en gaan naar de besteller.

Onze webwinkels zijn helemaal geschikt om binnen de EU in meerdere talen te draaien, op verschillende domeinnamen. Doet u zaken met bedrijven in België of Frankrijk? Zelfs BTW Verlegging en het automatisch verifiëren van een btw nummer van uw klant bij de Europese Unie gaat geheel automatisch.

Webwinkels die super easy te beheren zijn

Als jij binnen enkele kliks een product kan wijzigen of toevoegen aan je webshop, dan word je enthousiastme niet geremd en zorg jij dat die winkel vol is. Met veel webwinkelsystemen is dit soms zo enorm omslachtig, dat je geremd word door de tijd.

Elke minuut die je bepaart kun je besteden aan je klantenservice! Hierdoor kun je je klant de aandacht geven die het nodig heeft en ben je geen onnodige tijd kwijt aan je webwinkel beheren. Hierdoor wordt werken niet alleen leuker, maar dit zal ook omzetverhogend werken. Je kunt meer tijd spenderen aan marketing en sales.

Neem contact met ons op

 

Contact
Met ons in contact komen is heel makkelijk. Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in.
Bedrijfsnaam
Naam *
E-mail adres *
Bericht*
Hoe kent u ons?
Verzenden Is uw e-mail adres correct ingevuld? Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

Pic2me.nl - Volledig geautomatiseerde webwinkel

KORTOVERONS

Creative Development bestaat sinds 2005 en is gespecialiseerd in bestelsystemen, webwinkels en het ontwikkelen van maatwerk web applicaties. Van standaard website tot complete maat gemaakte systemen, niets is te gek. Daarnaast bouwen wij ook apps voor Android en Apple.

Contactgegevens

Creative Development
Oekelsbos 54
4891 SL Rijsbergen
Zuid Holland
☎ 06 1888 2543
✉ info@creativedevelopment.nl