Webhosting tip : Emailprogramma

Thunderbird een geweldige gratis e-mailclient

Een geweldig alternatief voor MS Outlook (Alleen PC)

 

(Let op: onderstaande tutorial is een vrijblijvend advies en niet bindend. Creative Development kan niet instaan voor de volledigheid van deze informatie, dan wel de verantwoording nemen voor eventuele schade).

 

Om je e-mail op te halen kun je gebruik maken van bijvoorbeeld MS Outlook. Heb je dit niet, dan raden wij het gratis e-mailprogramma Thunderbird aan. Thunderbird is van Mozilla, de ontwikkelaars achter de Firefox browser. Hieronder lees je meer over het downloaden en instellen van Thunderbird op je pc.

 

Omdat wij veel verschillende klanten hebben waarvoor wij de website hosten, komen we veel verschillende platvormen tegen. In het bedrijfsleven is Outlook, als onderdeel van Microsoft Office een bekend en goed programma om je e-mail mee te lezen en behandelen. Wanneer je echter geen Microsoft Office hebt gekocht, zijn er wel varianten te downloaden, maar niet allemaal even fijn. Wij hebben er in de loop van de jaren een aantal geprobeerd, maar Thunderbird is toch wel onze favoriet.

 gratis emailprogramma downloaden

Stap 1. Thunderbird gratis downloaden

van https://www.mozilla.org/nl/thunderbird/

Klik hier om Thunderbird gratis te downloaden.

 

 

Stap 2. Thunderbird installeren

Wanneer je het programma hebt gedownload, doorloop je de stappen om deze te installeren. Kies voor een standaard installatie en het installatieprogramma doet de rest voor je.

 

Stap 3. Het instellen van je e-mail in Thunderbird


Ga verder naar onze handleiding die wij hieraan hebben gewijd aan het installeren van jouw e-mailadres in het gratis e-mailprogramma Thunderbird

 

Het installeren van je e-mail onder Thunderbird

 

 

KORTOVERONS

Creative Development bestaat sinds 2005 en is gespecialiseerd in bestelsystemen, webwinkels en het ontwikkelen van maatwerk web applicaties. Van standaard website tot complete maat gemaakte systemen, niets is te gek. Daarnaast bouwen wij ook apps voor Android en Apple.

Contactgegevens

Creative Development
Oekelsbos 54
4891 SL Rijsbergen
Zuid Holland
☎ 06 1888 2543
✉ info@creativedevelopment.nl